Gå till innehåll

The Invisible Man

NetEnt hade ett mycket händelserikt år 2014 och man gick från att vara en av de mest populära spelutvecklarna i Europa till att bli nummer ett. De flesta nya nätcasinon väljer numera NetEnt (Net Entertainment) som huvudsaklig spelleverantör före både Microgaming och Playtech. Under året lanserade Net Ent en mängd högprofilerade automater av vilka Aliens och South Park Reel Chaos förmodligen var de två viktigaste släppen.

Aliens och South Park Reel Chaos var två av de totalt tre ”branded” slots som Net Entertainment lanserade under året. Den tredje var The Invisible Man, en slot som hade premiär i mitten av december. The Invisible Man bygger på en film från 1933 om en man som lyckas forska fram en osynlighetsdrog som han tänker använda för att uppnå världsherravälde.

Årets snyggaste slot?

Alla slots från Net Entertainment håller absolut högsta klass när det gäller grafik och ljud, och av 2014 års lanseringar är det flera som är makalöst vackra. Jag tycker nog ändå att The Invisible Man bör få priset som den snyggaste automaten för året.

Spelet bjuder inte på någon 3D-grafik eller liknande, men all grafik i spelet – symbolanimationerna, de vansinnigt läckra ljuseffekterna, de olika rummen i bonusspelet, med mera – allt är snyggt så det förslår.

Många bonusfunktioner

På senare tid tycker jag att NetEnt har snålat lite när det gäller antalet bonusfunktioner i de nya automater man har lanserat. I The Invisible Man har NetEnt dock inte snålat in på något. Dessutom har man, sin vana trogen, introducerat ett gäng nyheter som vi inte tidigare har sett i en videoslot.

The Invisible Man kan ståta med walking wilds, som kan starta på både hjul 1 och hjul 5. I och med att de startar i ytterlägena ger de alltid fem omsnurr, och det är självklart mycket fördelaktigt. De vandrande jokrarna har också den rollen att de aktiverar free spins-rundan. Det sker när två jokrar landar på samma position.

Spelet har också två bonusfunktioner som kan följa på free spins-rundan. I den ena, Police Spins, kan du få ett antal ytterligare free spins, och i den andra, Griffins Rage Bonus, kan du hämta hem kontantvinster genom enkla peka och klicka-spel.