Gå till innehåll

Koi Princess slot

Koi Princess

Koi Princess är den slot jag har spelat mest den senaste tiden. Jag har spelat det många dagar sedan lanseringen i slutet av november 2015 och jag måste säga att resultatet hittills har varit mycket trevligt.

Med hjälp av spelets riktigt läckra funktioner (och några free spins här och där!) har det blivit några tusenlappar netto!

Temat i Koi Princess är helt nytt och detsamma gäller för många av specialfunktionerna. Spelskaparna från NetEnt har helt enkelt gått all in med den här spelautomaten.

Om vi börjar med temat och grafiken kan jag berätta att Koi Princess handlar om manga och andra företeelser specifika för Japan. Allt i grafiken går i en tydligt japansk stil och det finns också med en mangafigur på skärmen. Det är en yngre kvinna som är koi-prinsessan och hon finns med till vänster om hjulen.

Vad gäller bonusfunktionerna bjuder Koi Princess på en godispåse modell större med sina 10+ funktioner och det kan ta rejält lång tid innan man har hunnit prova på dem alla. Det tog mig säkert tio timmar av idogt spelande innan jag kunde bocka av varje bonusfunktion.

Koi Princess har 5 hjul och 20 vinstlinjer. Det finns över tio olika bonusfunktioner. Det går att satsa från 2 kr och ända upp till 4000 kr.

Mitt betyg på Koi Princess

Det finns så mycket att säga om den här fullmatade spelautomaten så jag måste nog sätta flera delbetyg. När det gäller temat blir det full pott.

Jag är kanske ingen manga-fantast men jag förstår vad NetEnt har försökt göra och man har gjort det med den äran. Full pott blir det också när det gäller bonusfunktionerna. Det går liksom inte att sätta ett lägre betyg på en slot som har över tio olika utmärkta specialfunktioner.

För vinster och utbetalningar blir betyget dock lite lägre. Jag tycker att återbetalningen borde vara högre och många av symbolerna betalar på tok för lite. Jag föredrar helt klart andra casinospel.