Gå till innehåll

Royal Frog

Quickspin imponerar med nya Royal Frog. Prinsessor och prinsar, vackra slott och mäktiga kungadömen – det är nya Royal Frog slot från svenska Quickspin i ett nötskal.

Royal Frog är en slot helt i linje med Quickspins övergripande affärsidé, nämligen att skapa mycket vackra videoslots som har unika funktioner och som bygger på klassiska sagoteman. Tidigare har man bland annat använt sagan om Rapunzel och historien om den stora stygga vargen och grisarna. Med Royal Frog har man gett sig på att ”slotifiera” det klassiska sagokonceptet om prinsessor och förtrollade prinsar.

Royal Frog har en grafik och en ljudbild som andra spelutvecklare skulle döda för. Jag kan utan att tveka säga att Royal Frog är en av de absolut vackraste spelautomater jag någonsin har spelat. Trots den mycket detaljerade grafiken med dess många animationer laddar spelet också mycket fort, vilket är en bedrift.

Royal Frog bjuder inte bara på en presentation utöver det vanliga. Här finns också ett par riktigt spännande bonusfunktioner. Till exempel kan du välja själv hur många jokrar som ska finnas på hjulstaplarna och hur de ska fungera. Det finns fyra nivåer vad gäller jokerfunktionen.

Om du spelar med ordinarie insats kommer du att få en staplad jokersymbol (en prinsessa!) på något av hjulen när du klickar igång en spelomgång.

Om du väljer nivå 2 kommer du i tillägg få chansen att träffa en ytterligare jokerstapel.

Nivå 3 respektive nivå 4 ger ytterligare en respektive två jokerstaplar och dessa har också den speciella funktionen att de dubblar alla vinster.