Gå till innehåll

Betsoft

Betsoft är en brittisk spelutvecklare som tillhör det absoluta toppskiktet när det gäller att skapa fantastiska videoslots och spelautomater. Man har också ett utbud av klassiska bordsspel samt videopoker, men det är videoautomaterna, och särskilt dem i serien Slots3, som utvecklaren framför allt är känd för.

Det första spelet i serien Slots3 lanserades 2010 och sedan dess har Betsoft spottat ut hundratals videoslots. Det som är speciellt med denna serie av videoslots är framför allt den helt otroliga grafiken. Som namnet på serien skvallrar något om, handlar Slots3 om videoslots med 3D-grafik. Givetvis är det inte helt äkta 3D-grafik (för det behövs ju 3D-glasögon eller 3D-skärmar), men det är lätt att bli lurad. De grafiska elementen ser verkligen ut att vara tredimensionella.

Det finns tre andra saker som är speciella med videoslots från Betsoft. Det handlar om cinematiska animationer, ljudbilden och de bonusspel som varje automat kan ståta med.

Betsoft har utvecklat en speciell teknik för animationer av symboler. Vad det handlar om är att du, när du tar hem en vinst, får se makalösa animationer där det känns som att symbolerna flyttas ut ur spelskärmen. Det är egentligen ganska svårt att förklara hur animationerna fungerar. Du får klicka igång valfri automat i serien Slots3 och uppleva dem själv!

Vad gäller ljudet är Betsoft i särklass bland leverantörerna av casinospel. Ljudbilden i en videoslot från Betsoft är enormt omfattande med många slingor av bakgrundsmusik och ett mycket stort antal ljudeffekter.

Bonusspelen så slutligen; Betsoft är av någon anledning inte särskilt förtjusta i free spins. Inte heller kryddar man sina videoslots med vilda symboler. I stället riktar man mycket fokus mot bonusspel. Varje videoslot från Betsoft har minst två riktigt bra bonusspel som spelas på separata spelskärmar.